MONYO Brewery X TMN beanie & box

Posted by Dea Bilau on

#humansarestupidthefutureisours

 

Let's make 2020 an even more memorable year with such a cool collaboration: we've teamed up with the MONYO Brewery guys to make a silkscreen printed beanie with a funny yet ironic graphic design. Welcome our long-time-favourite organic cotton beanie with a new stlye and label and get to know the story it's telling: on the the pattern you see a human wearing a gasmask and taking selfies with his fat dog on Christmas Eve, sitting on the top of a refuse dump.

Do you see who is happy about it? 

Yep, the tiny little bugs: the more rubbish we create, the more they can eat. 

 

Limited in 50 pieces - get yours now, before it's all gone!


 

 

 

Read more →

ÚJ: Holy Duck! 15%-os kedvezményes kuponkód

Posted by Dea Bilau on

Egyike lettünk azoknak a márkáknak, alkotóknak és lelőhelyeknek, amellyel Mengyán Eszter, a Holy Duck! blog szerkesztője és megálmodója megállapodott, így a Holy Duck! olvasói kedvezményhez juthatnak. A kulcs a kuponkód. Csak olyan márkákkal működik együtt, amelyek odafigyelnek a környezetre, átláthatóvá teszik a működésüket, nem a túlfogyasztásra sarkallnak, hanem a tudatos vásárlásra: “A vásárlásaitokból keletkezett bevétel egy részét én kapom meg, így ha náluk vásároltok, nemcsak őket, hanem az én munkámat is támogatjátok.”

Ha kíváncsiak vagytok több részletre és a többi, szintén a kedvezményrendszerben részt vevő alkotóra, klikk IDE.

Read more →

Touch Me Not: az őszi kollekció bemutatója a Prezent shopban

Posted by Dea Bilau on

Aki a Budapest Design Week során a Prezent shopba látogat, a Touch Me Not legújabb kollekciójával ismerkedhet meg. A tervezők, Bilau Dea és Sáhó András emellett online műhelylátogatással is készülnek az érdeklődők számára.

A teljes cikket a HYPEANDHYPER oldalon találjátok:

Touch Me Not: az őszi kollekció bemutatója a Prezent shopban

Aki a Budapest Design Week során a Prezent shopba látogat, a Touch Me Not legújabb kollekciójával ismerkedhet meg. A tervezők, Bilau Dea és Sáhó András emellett online műhelylátogatással is készülnek az érdeklődők számára. A Touch Me Not mondhatni az Óbudai Egyetemen indult: a terméktervező szakon ismerkedett meg egymással Bilau Dea és Sáhó András.

Read more →

In the making: our woven cotton labels

Posted by Dea Bilau on

 

Have you ever wondered how woven labels are being produced? Here we are with a short video about the making of our OEKO-tex certified woven cotton labels by Dortex from Dortmund, Germany.

 

Read more →

Prezent: egy különleges üzlet, ahol a tárgyak belülről is szépek

Posted by Dea Bilau on

 

Gyakran kérdezitek, hogy hol lehet személyesen is megvásárolni a pulóvereket és ingeket, és eddig csak annyit tudtunk volna írni, hogy a világ legkedvesebb boltjában, Mengyán Eszter azonban ennél még sokkal részletesebben bemutatta a Prezent üzletet – ITT olvashatjátok.

Az üzlet jelenleg kedden és szerdán zárva tart, a többi napon 10:30-19:00 között tudtok jönni bármikor: www.prezentbudapest.hu

 

 

Read more →
  • 1
  • 2